top of page
bgImage

Chakra HealingJe chakra's zijn als het ware je energetische wielen die ervoor zorgen dat jij goed in balans bent en goed kan functioneren. Chakra's staan in verbinding met je organen. Daarom is het logisch dat je bij een geblokkeerde chakra lichamelijke klachten kan krijgen. Maar ook emotionele of mentale problemen zijn veelvoorkomend bij blokkades in je energiehuishouding. Het is dus belangrijk dat jij je energetische ‘wielen’ draaiend houdt. Dat kun je doen door regelmatig een chakra healing te ondergaan.


Herken jij deze klachten?

* Totaal futloos zijn

* Je uit balans voelen

* Het lastig vinden om beslissingen te nemen

* Slaap- en concentratieproblemen

* Totaal geblokkeerd zijn in sociale contacten, op het gebied van financiën of op het gebied van je persoonlijke ontwikkeling


Hoe fijn zou het zijn als jij:

* Je energiek en levendig voelt?

* Je goed in balans bent waardoor jij alle aspecten in je leven aankunt?

* Je weloverwogen beslissingen kunt nemen?

* Je heerlijk in- en door kan slapen of gefocust je werk kunt doen?

* Je vrij bent in je sociale doen en laten en je niet geblokkeerd voelt in je persoonlijke ontwikkelingen maar er juist ongelooflijk veel energie voor hebt?


Dít wordt mogelijk voor jou als je een Chakra Healing ondergaat. Ik zet Chakra Healings in om (in jouw lichaam) opgeslagen informatie die jou niet langer dient, weer opnieuw te laten stromen. Zo ervaar je opnieuw jouw eigen krachtige levensenergie. Bij een Chakra Healing werk ik op alle chakra’s die uit balans zijn geraakt. Ik help je om weer contact te maken met je chakra’s en je lichaam zodat ik alle disharmonie die daar zit kan harmoniseren.


Waarom is een Chakra Healing zo effectief?

Door in te voelen op je chakra’s help ik jou zónder dat je diep in een eventueel trauma dat zich aandient terechtkomt. Door deze methode in te zetten hoef jij het alleen te bekijken op een gepaste afstand en kan je het op een veilig manier onderzoeken waardoor een blokkade zichtbaar wordt en je het daarna op een effectieve manier verwijdert.

Deze methode doet niet aan symptoombestrijding. Het pakt de kern aan waardoor je het probleem echt oplost.


Hoe gaat een Chakra Healing in z’n werk?

Een Chakra Healing behandeling kan zowel persoonlijk bij mij in de praktijk als online via Zoom.

Het mooie is dat je gelijk na 1 sessie al meer ruimte en rust in je lichaam ervaart. Vaak zijn er 3 tot 5 sessies nodig om alle chakra's uit te lijnen. Dit komt doordat er zich steeds een andere laag aandient. Jij bent de regisseur over jouw leven en bepaalt je eigen weg. Ik help je hier graag bij.


Na een Chakra Healing:

* Voel jij hoe de energie weer vrijelijk door je heen kan stromen.

* Voel jij je weer in balans.

* Kan jij vol vertrouwen beslissingen nemen.

* Kan jij weer slapen als een roosje.

* Voel jij je vrij in je sociale contacten, op financieel gebied en in je persoonlijke ontwikkeling.

Investering in jezelf:

111,00 euro (incl. btw)     60 minuten consult


Review

Een paar jaar geleden zijn wij in contact gekomen met Nanda voor onze jongste zoon. Hij kon erg bang, onrustig, boos of verdrietig tegelijk zijn. Na een kort bericht naar Nanda met een foto van hem erbij, ging ze haar best doen voor hem. Wat hebben wij, en natuurlijk vooral ons zoontje hier ontzettend veel aan gehad.

Voorbeeld: dat wij nog niet wisten dat ze een healing had gedaan en dat hij zei: mama, papa ik ga nu lekker slapen. En dit na aardig wat avonden veel moeite en angst. Ik kom beneden en kijk op mijn telefoon, ja hoor bericht van Nanda!

Verbazingwekkend. Erg blij dat wij toen in contact zijn gekomen met onze reddende engel!


Jessy

bottom of page