top of page

Wie ben ik

Mijn naam is Nanda Dickman. Ik ben geboren in het jaar 1974.

Al vanaf jonge leeftijd heb ik ingrijpende gebeurtenissen meegemaakt. Deze gebeurtenissen hebben mij fysiek en mentaal schade berokkent, welke ik inmiddels via verschillende reguliere therapieën, evenals via alternatieve geneeswijzen, heb kunnen omzetten in levenskracht.

Tijdens mijn reis naar herstel kreeg ik regelmatig te horen dat ik zo'n inspiratie bron ben.

Ondanks alles kan ik positief en optimistisch zijn en denk ik in onbeperkte mogelijkheden, in plaats van in beperkingen. Elke keer veer ik weer op, en ontdek ik nieuwe wegen die mij en mijn leven kunnen ondersteunen. Dat grijp ik dan ook met beide handen aan.

 

Ik ben docent geweest op een sportschool. Onder andere gaf ik les in club dance, pilates en (yin)yoga. Deelnemers van de sportlessen kwamen altijd heel graag bij mij omdat ik ze, naar hun eigen zeggen, altijd meer gaf dan alleen een sportles. Ze voelden heling en levensenergie stromen in de lessen, maar juist ook door hun lichaam als ik hun lichaam hielp de juiste positie aan te nemen.

Helaas kwam er een kink in de kabel toen ik abrupt moest stoppen met les geven omdat mijn lichaam letterlijk en figuurlijk uitviel aan de linkerzijde.

Ik ging op zoek naar wat mijn lichaam mij wilde vertellen en naar wat de achterliggende oorzaken waren van deze uitval.

 

Mijn lichaam gaf aan dat het de weggestopte trauma's wilde verwerken en helen. Door mijn zoektocht naar heling, kwamen er een aantal verschillende energetische opleidingen op mijn pad:

Via Janosh ben ik opgeleid tot energetisch therapeut, waar ik me onder andere ging herinneren op welke manier chakra's werken en hoe belangrijk deze zijn voor healing op allerlei gebieden.

Bij de opleiding Pleiadisch lichtwerk leerde ik mijn reading kwaliteiten te verdiepen.

Mijn opleiding aan de I AM Academy bracht me terug naar mijn kern.

De Breakthrough opleiding heeft me de mogelijkheid gegeven om doorbraken te realiseren bij mezelf en bij anderen door holistisch te coachen, met het lichaam als uitgangspunt en daarin de hele mens te zien.

Zo heb ik nog veel meer opleidingen, cursussen en workshops gedaan en daarin veel geleerd over mezelf en hoe het leven voor mij of tegen mij kan werken. En vooral ook hoe daar mee om te kunnen gaan.

Maar op het moment dat de opleiding Spinal Flow Technique op mijn pad kwam veranderde dat mijn hele leven.

 

Gaandeweg kwam ik erachter dat het mijn missie is om anderen te helpen ook (opnieuw) in hun eigen kracht te gaan staan, ongeacht wat ze meemaken of hebben meegemaakt in het leven.

 

Ik heb mijn passie gevonden en ik doe nu wat ik het allerliefste doe: Mensen door middel van Spinal Flow behandelingen weer in contact laten komen met hun lichaam waar alles letterlijk en figuurlijk in opgeslagen ligt, om tot een helende doorbraak te komen.

 

bottom of page