top of page
bgImage

Inzicht sessie


Doe je elke dag dezelfde handelingen en weet je ergens wel dat het je niet daar gaat brengen waar je eigenlijk wil zijn?

Wist je dat overtuigingen en patronen, al dan niet aangeleerd of overgenomen, je weg kunnen houden bij je diepste verlangens?

Niet zichtbare verbindingen kunnen je in het verleden houden. Deze verbindingen geven het gevoel alsof je als een marionet bestuurd wordt.


Door middel van een inzicht sessie, waarbij ik naast mijn heldere gaven ook allerlei tools en voorwerpen gebruik, help ik je inzichtelijk te maken wat eerder verborgen lag - en opgeborgen zat in je onderbewustzijn.


Tijdens een sessie zullen verbindingen, die niet langer dienstbaar zijn voor jou, automatisch in je systeem opgelost worden. Dit geeft een verschuiving in je perceptie, waardoor helderheid, inzicht en bewustwording in je bewustzijn komen. Los van je verleden kan je unieke energie ruim door je heen stromen.


Je neemt weer de regie over je eigen leven.

De verbinding met je Ware Zelf helpt je de, voor jou, juiste levensrichting op te gaan.

Je zielskompas is herijkt en zal je door je leven navigeren.


Inzicht sessies kun je ook preventief doen en zo vaak als je wil. Hier kun je contact met me opnemen.Inzicht sessies kunnen uitstekend naast de reguliere geneeskunde toegepast worden, evenals naast andere alternatieve therapieën.Review

Ik heb bij Nanda een aantal behandelingen gehad en was erg onder de indruk!

Bij Nanda voel je je gelijk op je gemak en de behandelingen hebben mij enorm geholpen in mijn proces. Een en ander is een stuk helderder geworden waardoor ik heel anders tegen bepaalde dingen aankijk. Daardoor merk ik dat ik in het dagelijks leven beter met moeilijke situaties om kan gaan!

Ik ga zeker door met de behandelingen en kan het iedereen aanraden!


Nancy

bottom of page