top of page

 

Spinal Flow

Wist je dat je lichaam een eigen bewustzijn heeft? En dat juist dat lichaamsbewustzijn je beschermd heeft door overlevingsmechanismes te creëren?

Het helpt je te vechten, te vluchten of te bevriezen in heftige situaties. Wat er echter vaak gebeurt is dat het vechten, vluchten en/of bevriezen actief blijft. Dus ook als het niet langer nodig is. Je kunt je vast wel voorstellen dat dit verschillende fysieke, emotionele en mentale klachten kan geven en dit in stand houdt.

 

Als je blijft vechten raak je oververmoeid, en ligt een burn-out op de loer.

Bij het op de vlucht blijven, kun je bijvoorbeeld angst, overprikkeling en concentratie verlies ervaren.

En als je bevroren bent en in shock, dan zou je je verlamd en aan de grond genageld kunnen voelen.

Bovenstaande reacties vinden meestal plaats in het onderbewustzijn en oefenen hun invloed uit op je dagelijks leven.

 

Als je trauma’s en andere nare gebeurtenissen hebt doorgemaakt, in dit leven en/of vorige levens, dan heb je onder andere te maken met zulke geactiveerde overlevingsmechanismes. Dit zijn onbewuste programma’s die dag en nacht aan staan en verhinderen dat je tot rust, ontspanning en heling komt.

Op welke manier kan Spinal Flow Technique (Spinal Flow) je helpen?

De Spinal Flow Technique is een zachte en holistische benadering en een mix van geavanceerde wetenschap en geneeskunst. Het is een effectieve manier om verschillende ziekten, pijn en verborgen trauma te helen.

 

Trauma, pijn en (onverklaarbare)ziekten liggen opgeslagen in je ruggengraat en zenuwstelsel.

 

Door mijn talent als lichaamsfluisteraar en met behulp van mijn heldere gaven, praat ik met je lichaamsbewustzijn, ruggengraat en zenuwstelsel. Door middel van deze interactie traceer ik de onbewuste systemen en mechanismes die nog actief zijn in jou. Als ik met de Spinal Flow Technique specifieke punten op je lichaam zachtjes en licht aanraak, vindt er een bevrijding plaats van opgeslagen energieën in je onderbewustzijn. Mechanismes die nog actief waren zullen niet langer hun programma af hoef te draaien in je totale ZIJN. Chemische, emotionele, mentale en fysieke spanning en andere blokkades die opgeslagen ligt in je ruggengraat en zenuwstelsel, welke je natuurlijke energiestroom blokkeert, wordt opgeheven en geheeld.

Een helende golf energie, waarbij elke cel van het lichaam zich opnieuw met elkaar verbonden voelt, zal vrij gaan stromen.

 

Je hersenen nemen de ‘nieuwe’ informatie die via je lichaamsbewustzijn, ruggengraat en zenuwstelstel gestuurd wordt op, en maakt daardoor als het ware nieuwe paden. Een reset vindt plaats en je lichaam gaat zich herinneren wat het al vanaf het begin van het bestaan weet: Hoe het zichzelf kan genezen.

Je lichaam hervindt een nieuwe balans en komt in evenwicht.

 

Spinal Flow behandelingen kunnen nooit een medisch advies van een arts of anderszins medisch deskundige vervangen. Spinal Flow behandelingen kunnen echter wel een belangrijke aanvulling zijn op weg naar genezing en healing.

 

Spinal Flow behandelingen kunnen uitstekend naast de reguliere geneeskunde toegepast worden, evenals naast andere alternatieve therapieën.

 

Lees hier de algemene voorwaarden die van toepassing zijn bij Sparkle Oak.

Review

Het is wonderbaarlijk hoe mijn klachten verdwenen door Spinal Talk behandelingen.

Al na één behandeling voelde ik verlichting. Na de derde behandeling kon ik mijn nek weer draaien en mijn arm weer zonder weerstand bewegen.

In de vervolgbehandelingen voelde ik hoe de energiestroom door mijn rug stroomde en zich uitbreidde door mijn hele lichaam, wat een zeer aangenaam gevoel geeft. Een gevoel alsof lichaamscellen zachtjes uit slaapstand wakker worden gemaakt en een nieuwe onderlinge verbinding maken met elkaar.

Ik ben helderder geworden in mijn hoofd en mijn energie is sterk verbetert. Hierdoor voel ik me vrolijker en vitaler.

 

Het was een bijzondere en fijne ervaring.

Kortom ik ben erg blij dat ik bij Nanda terecht kon voor Spinal Talk behandelingen.

 

Het is echt een aanrader om op deze zachte manier een krachtige helende doorbraak te bereiken.

 

Nanda is erg kundig en heeft veel kennis van het lichaam. Haar van nature aanwezige wijsheid maakt het een compleet geheel.

 

Hartelijke groet,

Irma Suijkerbuijk


bottom of page