top of page

Reviews

 

Spinal Flow

Afgelopen weken/maanden heb ik een reeks behandelingen ondergaan bij Sparkle Oak. De gouden energetische handen van Nanda heeft de stress en pijn in mijn lichaam doen ontladen. In de eerste behandelingen was de reactie erg heftig. Van tranen via schokkend lichaam naar kokhalzen maar gaandeweg werd het rustig fijn. Ik voelde mijn lichaam en geest het werk doen en Nanda zag het licht en de kleuren om mij heen steeds krachtiger worden, zo ik dat voelde. Ik kan mij steeds beter ontspannen. De bijbehorende gesprekken met Nanda waren extra fijn door de sprankelende persoonlijkheid die zij is. Ik heb daarnaast nog een fijne plunjezak met tools meegekregen waar ik mee aan de slag kon. Erg fijn!

Kortom, ervaar je stress, pijn, blokkades of terugkerende issues op welk gebied dan ook... overweeg eens een Spinal Flow behandeling of energetische coachingsgesprekken. Het heeft mijn leven weer positieve kant op gekregen. We moeten het uiteindelijk allemaal zelf doen maar een helpende hand is altijd fijn en zeker die van Nanda Dickman.

Samantha 

*********************************

Een ingesproken berichtje op mijn app van Irene van Herwerden over haar vader.

Het gaat over zijn eerste behandeling alweer een tijdje geleden.

Hij was heel enthousiast.

En terug in Denemarken merkte hij op dat heel zijn pijn weg was. Dat was heel speciaal voor hem omdat hij sinds de jaren '70 rugpijn heeft gehad en dat dat dus in 1x weg was. Hij kon weer spullen optillen 0m daarna nergens last van hebben. Dus hij was heel blij.

Nu de laatste tijd weer zo nu en dan toch weer wat last van zijn rug.

Let op: dit betekent dat er zich een volgende laag aandient

De woorden van Irene zelf:

Dank je wel voor deze mooie sessie.

*********************************

I had my sessions of Spinal Flow with Nanda at Sparkle Oak two weeks ago, it has been an amzing journey, with such light therapy there was very deep reaction to the body, clearing all the pathways with smooth flow of energy. It was touching all the areas of body where healing was needed.

Since I returned back to Frankfurt, I still felt the same healing energy around me for so lonng. Now I can see the difference it has made to the stagnant areas of my body. I feel more flexible, much at ease and more energy in my body.

I am so grateful to find this place.

(Vertaling:)

Ik had twee weken geleden mijn sessies van Spinal Flow met Nanda in Sparkle Oak. Het was een geweldige reis, ondanks zo'n lichttherapie was er een zeer diepe reactie op het lichaam, waarbij alle paden werden vrijgemaakt met een soepele stroom van energie. Het raakte alle delen van het lichaam aan waar genezing nodig was.

Sinds ik terugkeerde naar Frankfurt, voelde ik nog zo lang dezelfde helende energie om me heen. Nu kan ik het verschil zien dat het heeft gemaakt voor de stagnerende delen van mijn lichaam. Ik voel me flexibeler, veel op mijn gemak en meer energie in mijn lichaam.

Ik ben zo dankbaar dat ik deze plek heb gevonden.

*********************************

Hoi lieve Nanda,

 

Wat een bijzonder helende Spinal Flow behandelingen heb ik mogen ontvangen zeg.

Ik ben nog steeds onder de indruk van het effect, dat nog steeds doorwerkt.

Mijn lichaam hervindt echt een nieuwe balans.

Ik ben zo blij dat de Spinal Flow op mijn pad is gekomen! Dit was precies wat ik nodig had.

Mijn levensenergie en creativiteit stromen zo heerlijk door.

En mijn complimenten naar jou en je fijne uitstraling.

Ik kijk uit naar de vervolgbehandelingen.

 

Heel hartelijke groet van een zeer dankbaar mens.

Indira

*********************************

Lieve Nanda,

 

Bedankt voor de Spinal Flow behandelingen.

Mijn rugpijn is vrijwel weg. Ik kan beter ademhalen. En ik slaap beter.

 

Liefs, Rachella

*********************************

Dank je wel, Nanda.

 

De Spinal Flow behandelingen hebben me erg goed gedaan.

Mijn schouders en knieën doen een heel stuk minder pijn.

 

Groetjes, J.W.

*********************************

Het is wonderbaarlijk hoe mijn klachten verdwenen door Spinal Flow behandelingen.

Al na één behandeling voelde ik verlichting. Na de derde behandeling kon ik mijn nek weer draaien en mijn arm weer zonder weerstand bewegen.

In de vervolgbehandelingen voelde ik hoe de energiestroom door mijn rug stroomde en zich uitbreidde door mijn hele lichaam, wat een zeer aangenaam gevoel geeft. Een gevoel alsof lichaamscellen zachtjes uit slaapstand wakker worden gemaakt en een nieuwe onderlinge verbinding maken met elkaar.

Ik ben helderder geworden in mijn hoofd en mijn energie is sterk verbetert. Hierdoor voel ik me vrolijker en vitaler.

 

Het was een bijzondere en fijne ervaring.

Kortom ik ben erg blij dat ik bij Nanda terecht kon voor Spinal Flow behandelingen.

 

Het is echt een aanrader om op deze zachte manier een krachtige helende doorbraak te bereiken.

 

Nanda is erg kundig en heeft veel kennis van het lichaam. Haar van nature aanwezige wijsheid maakt het een compleet geheel.

 

Hartelijke groet,

Irma Suijkerbuijk

*********************************

 

 

 

Energetische Coaching​

Eind vorig jaar leerde ik Nanda kennen omdat ze mij steeds helpende berichten stuurde. Ik heb al ruim 40 jaar therapie achter de rug van assertiviteitstraining, lichaamswerk en hypnose tot EMDR therapie. Ik ben ook 2x opgenomen geweest. Mijn pijn zat in het me niet gewenst voelen. En uitte zich in mijn onderrug links. Via Zoom, het was nog coronatijd, heeft Nanda mij 2x geholpen. Mijn moeder, mijn vader, de arts die mij ruim 60 jaar geleden op de wereld zette, op allemaal was ik boos omdat ik geboren ben. Samen met Nanda mocht ik deze boosheid loslaten. Het was wel erg heftig, zo heftig zelfs, dat mijn man, de kamer in gestormd kwam en dacht mij te moeten komen redden. Maar dit had ik nodig om mijn boosheid op deze drie mensen los te kunnen laten. Ze mochten voor me gaan staan en ik mocht tegen hen praten.

Ik ben zo blij dat ik Nanda mocht leren kennen, zo blij dat ze mij warm roze licht stuurde, waardoor ik mijn grote verdriet om mijn drie ongeboren kinderen kon gaan helen. Ook ditmaal via Zoom. Ik mocht van haar de dolk die in mijn schouderblad vastzat loshalen en over mijn pijn vertellen. Het niet gewenst zijn, voelen, maar dan belicht vanuit de zieltjes van mijn drie kinderen. Ik kreeg zelfs inzichten in een vorig leven waarin ik niet gewenst was. Het was, is allemaal onderdeel van het grote helen.

Ik ben er nog niet. Als de tijd er rijp voor is, al ik er klaar voor ben, gaan we weer verder.

Ook dan voelt Nanda dat aan en komt ze weer op mijn pad.

Ik heb een bijzonder mens mogen ontmoeten en wens u/jou toe dat ook te mogen beleven.


Inge Kotterman

*********************************In de loop der jaren heb ik al verschillende therapieën en technieken uitgeprobeerd en pas sommige aspecten ervan toe.

Deze helpen me zeker, maar de release sessies die ik met Nanda doe, brengen me verder dan tevoren.

De manier waarop Nanda met me aan de slag gaat, werkt voor mij.

Ik heb leren luisteren naar mijn lichaam, wat het me wil vertellen, ervaren wat er zit, zonder volledig in detail te gaan. Ik heb deze gewaarwordingen leren bekijken vanuit verschillende hoeken, terwijl Nanda me telkens de nodige veiligheid weet te bieden.

Nanda weet waarmee ze bezig is en reikt me verschillende tools aan en ik, ik krijg de ruimte om te ontdekken wat voor mij resoneert en dat spreekt me zo aan in haar aanpak. Ik mag helemaal mezelf zijn en elke dag blijf ik verder groeien zoals de wortels van een stevige sprankelende eik.

Ik ben blij dat ik Nanda op mijn pad ben tegengekomen.


Pipke

*********************************


Ik heb bij Nanda een aantal behandelingen gehad en was erg onder de indruk!

Bij Nanda voel je je gelijk op je gemak en de behandelingen hebben mij enorm geholpen in mijn proces. Een en ander is een stuk helderder geworden waardoor ik heel anders tegen bepaalde dingen aankijk. Daardoor merk ik dat ik in het dagelijks leven beter met moeilijke situaties om kan gaan!

Ik ga zeker door met de behandelingen en kan het iedereen aanraden!


Nancy

*********************************Lieve Nanda,


Ik wil je graag bedanken. Ik heb zoveel aan je ondersteuning, tools en tips. 

Je zorgt ervoor dat de tools praktisch en eenvoudig toepasbaar zijn, waardoor er moeiteloosheid ontstaat en een directe healing.


Je bent in mijn ogen een empathisch persoon die al gauw de situatie doorziet en vooral ook overziet.

Met je helicopterview en in afstemming met wat er werkelijk op dat moment nodig is, geef je begeleiding. Daarbij laat je de verantwoording geheel bij de client.


Je kracht ligt in het echt luisteren naar degene die je tegenover je hebt. 

Niet alleen maar aanhoren, maar echt luisteren en in puurheid aanwezig zijn. 

De combinatie die je toepast van ademhaling, visualisatie, 

meditatie, release en de verbinding laten voelen van je authentieke kracht, is uniek!


Met veel liefde,

Irma Suijkerbuijk - van Gameren

Auteur: Bijzonder kind; mijn pad naar verlichting

*********************************Een paar jaar geleden zijn wij in contact gekomen met Nanda voor onze jongste zoon. Hij kon erg bang, onrustig, boos of verdrietig tegelijk zijn. Na een kort bericht naar Nanda met een foto van hem erbij, ging ze haar best doen voor hem. Wat hebben wij, en natuurlijk vooral ons zoontje hier ontzettend veel aan gehad.

Voorbeeld: dat wij nog niet wisten dat ze een healing had gedaan en dat hij zei: mama, papa ik ga nu lekker slapen. En dit na aardig wat avonden veel moeite en angst. Ik kom beneden en kijk op mijn telefoon, ja hoor bericht van Nanda!

Verbazingwekkend. Erg blij dat wij toen in contact zijn gekomen met onze reddende engel!


Jessy

*********************************Al een aantal jaren krijg ik coaching van Nanda, zij geeft mij ondersteuning en inzichten hoe ik dingen moet verwerken en anders te benaderen.

Haar sessies op afstand geven heel veel rust in je emotionele systeem.

Ook de energiehuishouding voelt na een sessie veel beter.

Ze brengt je naar een hoger niveau van zelfbewustzijn.


Charlotte

*********************************

bottom of page